Herstelling

Herstelling

Herstellingen en Onderhoud

Wij nemen de goede werking van uw toestel ten harte. De eigenaar en technici komen zelf herstellen aan huis. Al onze technici scholen zich regelmatig bij in de nieuwste technologieën.

ONDERHOUD & HERSTELLING

ONDERHOUD: Voor alle accesoires kunt U bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment stofzakken, filters, slangen, reinigingsproducten, scheerkoppen & -rasters, e.v.a. op voorraad en kunnen heel snel zo goed als alle onderdelen leveren.

HERSTELLINGEN: Wanneer U een probleem heeft met één van uw toestellen kan onze eigen hersteldienst U een snelle en betrouwbare service leveren.

U riskeert niks!

Wij onderzoeken uw toestel tegen een basistarief (€75) waar de verplaatsing en de analyse van het probleem zijn inbegrepen. Is het probleem opgelost binnen deze tijdspanne, en zonder onderdelen te vervangen, dan is het basistarief de totale kost.

Moeten er extra werken uitgevoerd worden, dan zullen wij eerst de meerkost voor werk en/of onderdelen vooraf met U overleggen. Op het vervangen onderdeel geldt 3 maanden waarborg.

Wanneer de kosten te hoog oplopen en U beslist om het toestel niet te laten herstellen dan kunt U het bedrag van het basistarief (€75) tot 100%* recuperen wanneer U een gelijkaardig toestel bij ons aankoopt.

Gespecialiseerd in Whirlpool, Bauknecht, Miele, Liebherr, Bosch, Siemens. U kund bovendien bij ons trerecht voor de meeste andere merken zoals AEG, Beko, Zanussi, Indesit ....

CONTACTEER ONS:

Telefoon: 03 827 63 82

Mail: info@elagro.be

Voor grote toestellen en televisie komen wij aan huis, klein elektro kan worden binnen gebracht. Ons werkterrein strekt zich uit over Antwerpen, Hoboken, Kiel, Wilrijk, Berchem, Deurne, Borgerhout, Hemiksem, Aartselaar, Schelle, Niel, Edegem, enz ...

Bij uw aanvraag, mail of telefoontje is het handig het typenummer en serienummer van uw toestel bij de hand te hebben. Deze vindt U op het typeplaatje dat meestal is aangebracht bij:

Wasmachines & droogkasten (frontlader): Aan de binnenkant van de deur of rond de deuropening in het frontpaneel.

Wasmachines met bovenbelading: Aan de binnenzijde van de klep in de buurt van het bedieningspaneel.

Vaatwassers: Op de metalen rand van de deur, bovenaan of aan de rechter kant.

Koelkasten & diepvriezer: Groenten/fruitlade of onderste schuif wegnemen. Links op de zijwand van het toestel.

Kookplaten: Onderaan de kookplaat.

Ovens: Aan de zijkant van de deur of de rand van de deuropening.

Dampkappen: Vetfilter(s) wegnemen en kan overal bevestigd zijn binnenin.

Stofzuiger. Aan de onderzijde (kant van de wieltjes) van het toestel.

Klein electro: Aan de onderzijde van het toestel.

Televisies: Aan de achterzijde van het toestel.

Scheerapparaten: Op de achterzijden, onder de tondeuse of onder de scheerkoppen.

ELAGRO SERVICE, tot uw dienst.

*Recupereer het bedrag van het basistarief:

1- De aankoopprijs van het nieuwe toestel is hoger dan €599:

De volle 100% : 50% (€37.50) rechtstreekse korting & 50% in de vorm van een aankooptegoed t.w.v. €37.50 bij een volgende aankoop binnen 6 maand volgend op de aankoop van het vervangtoestel.

2- De aankoopprijs van het nieuwe toestel ligt tussen €200 en €599:

De volle 100% : Geen rechtstreekse korting en 100% (€75) in de vorm van een aankooptegoed bij een volgende aankoop binnen een periode van 6 maand volgend op de aankoop van het vervangtoestel.

3- De aankoopprijs van het vervangtoestel is lager dan €200:

De helft, 50% : Geen rechtstreekse korting en 50% (€37.50) in de vorm van een aankooptegoed bij een volgende aankoop binnen de 6 maand volgend op de aankoop van het vervangtoestel.

CONTACTEER ONS

Anker

[]